Over mij

Mijn foto
Brugge, Belgium
Gehuwd. Mama van Jonas en Pauline. Vroedvrouw en Rivella consulente. Sinds de lagere school gepassioneerd door breien, maar ook haken en juwelen ontwerpen behoren tot mijn hobby's. Creëren is voor mij een uitdaging waar ik bijna dagelijks mee bezig ben. Op deze blog wil ik, wat ik maak, met jullie delen ! Hopelijk genieten jullie er van !

zondag 3 oktober 2010

Vers van de pers

Verslag over Marché Bricolé


Het was vandaag prachtig weer !! Alsof de weergoden het voor ons hadden gereserveerd. De hele dag een stralende zon én lekker warm (wat anders dan twee weken geleden), haast niet te geloven. Op het laatst, zo'n tien minuten voor het ten einde was begon het zowaar te regenen, van geluk gesproken ! Natuurlijk was er met dit mooie weer heel veel volk op de been, een fantastische sfeer. 
Het leuke was ook dat er heel veel creatievelingen die ik ken van hun blog, aanwezig waren zodat ik ze ook live leerde kennen. Jammer genoeg had ik niemand bij die me kon helpen zodat ik niet de kans had om zelf eens op verkenning te gaan. Ook Sandra van Zsazsazsu was er terug bij en we stonden gezellig naast mekaar. Het was wel te druk om veel bij te kletsen, maar daarvoor kwamen we niet ! 

Ook Evelyne van Liliglas kwam me gedag zeggen, chique dat ze helemaal naar het verre Brugge kwam, en fijn om haar te leren kennen ! Blogland kwam tot leven !


Nog een vraag aan alle bloggers. Sinds kort is er een nieuw venster om foto's te uploaden. Als je een aantal foto's gelijktijdig wil uploaden lukt dit niet en blijft dit maar duren. Als je ze apart upload lukt het wel en in een vrij redelijke tijd. Hebben jullie dit probleem ook ? Voordeel is wel eenmaal ze geupload zijn dat je ze gelijktijdig kunt selecteren en op de blog plaatsen.

2 opmerkingen:

 1. Ik had gisteren ook last met het uploaden van foto's, zelfs stuk per stuk... ik moest er telkens mijn pc voor heropstarten en dan duurde het telkens nog lang.
  Ik heb ze uiteindelijk stuk per stuk vanuit mijn picasa geupload naar mijn blog : wat omslachtig maar veel veel sneller !
  Ik klik dan op mijn pc in picasa op 'blog this' bij de foto en dan sla ik de nieuwe foto op als nieuw concept en copieer ik het en zet het in het juiste artikel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was idd superleuk en voor herhaling vatbaar !
  Heb ook al problemen gehad met het nieuwe systeem. Maar als het werkt, dan werkt het wel veel vlugger en makkelijker dan voorheen.

  BeantwoordenVerwijderen

Jullie reactie's doen me veel plezier en geven me een enorme stimulans

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails