Over mij

Mijn foto
Brugge, Belgium
Gehuwd. Mama van Jonas en Pauline. Vroedvrouw en Rivella consulente. Sinds de lagere school gepassioneerd door breien, maar ook haken en juwelen ontwerpen behoren tot mijn hobby's. Creëren is voor mij een uitdaging waar ik bijna dagelijks mee bezig ben. Op deze blog wil ik, wat ik maak, met jullie delen ! Hopelijk genieten jullie er van !

dinsdag 5 oktober 2010

Toffe Slofjes


In een vorig bericht had ik het over de slofjes die ik gebreid heb en dan vervilt. Onderaan kwam een laagje antislip met mijn logo: meervanVeer. Zondag stonden ze te pronken op Marché Bricolé. Het was er zo druk dat ik vergat er een foto van te nemen. Zsazsazsu deed dit voor mij, zodat ik toch nog een foto heb van mijn eerste paar slofjes. Ondertussen staat het tweede paar te drogen en is het derde paar in de maak. Deze zijn een maatje 39-40, maar misschien maak ik er ook wel eens voor kinderen.

Zondag, op Marché Bricolé, vertelde iemand mij dat ze ook een Hot-Pot had gekocht maar niet echt wist hoe het in z'n werk ging. Bij deze wil ik iedereen die ermee wil werken waarschuwen. DOE DIT NOOIT IN UW MICROGOLFOVEN WAAR U IN KOOKT !!! Het glas bereikt hele hoge temperaturen waardoor ongezonde dampen kunnen vrijkomen door metalen die in het glas zitten ! Het zou niet gezond zijn om daarna nog in dezelfde oven te koken. Het stinkt ook wel wat, en die geur blijft ook in de microgolfoven hangen. Zorg dat de ruimte dan ook goed verlucht wordt ! 

Ik wil er aan herinneren dat je nog steeds kunt meedingen voor de give-away (nog tot 16 oktober)

3 opmerkingen:

  1. En ik ben de gelukkige eigenaar van die toffe slofjes ! Ze zijn heerlijk zacht en warm ! Een aanrader voor de koude winter die ooit wel eens zal komen. Spread the word !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een mooie sloffen en wat een goed idee! En dankjewel dat je bij mij bent komen kijken :)

    BeantwoordenVerwijderen

Jullie reactie's doen me veel plezier en geven me een enorme stimulans

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails