Over mij

Mijn foto
Brugge, Belgium
Gehuwd. Mama van Jonas en Pauline. Vroedvrouw en Rivella consulente. Sinds de lagere school gepassioneerd door breien, maar ook haken en juwelen ontwerpen behoren tot mijn hobby's. Creëren is voor mij een uitdaging waar ik bijna dagelijks mee bezig ben. Op deze blog wil ik, wat ik maak, met jullie delen ! Hopelijk genieten jullie er van !

zaterdag 2 oktober 2010

Marché Bricolé

Ik heb vorige week een nieuwe lading glas besteld, spectrum glas bij Tiffany. Amper twee dagen later stond de postbode al aan de deur met het pakket. Wat een service !! Het glas heeft een andere COE dan het glas die ik al had. Ik kan het dus niet met elkaar combineren. Het gamma bevat wel heel andere kleuren. Ik ben nog eens met die kleine bolletjes aan de slag gegaan. Dit is een heel frustrerende techniek, want er kruipt heel wat werk in omdat elk onderdeeltje in aparte fases moet gemaakt worden. Dan maak je je compositie, leg je het voorzichtig in de HOT-POT in de microgolfoven. Als er gloei te zien is moet je voorzichtig kijken en bepalen hoe ver je alles wil laten versmelten. Negen keer op de tien zijn de bolletjes ervan gerold (ondanks het gebruik van glastac), waardoor je het proces moet afbreken, en alles gecontroleerd moet laten afkoelen. Waarna je helemaal opnieuw kan beginnen. Er zijn er toch een paar gelukt en dit is het resultaat.

dreammaker
Ondertussen ben ik opnieuw druk bezig met de laatste voorbereidingen voor Marché Bricolé, morgen. Ik hoop maar dat de zon van de partij zal zijn, want er is beslist om het buiten te laten doorgaan !!! De voorspellingen zijn alleszins niet slecht, allen daarheen dus ! Ik heb ook nog een paar leuke vervilte sloffen gebreid. Jammer genoeg kan ik er nog geen foto van nemen want ik heb juist latex antislip aangebracht op de zool en die is nog niet droog. Ik zal ze morgen zeker bij hebben en zet ze later deze week nog op mijn blog.

2 opmerkingen:

 1. ik zie er al naar uit om dit moois allemaal 'live'
  te zien morgen !
  slaaplekker

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En de zon zal er zijn! Ik kom straks ook even piepen, dus wie weet tot dan!

  Succes!

  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen

Jullie reactie's doen me veel plezier en geven me een enorme stimulans

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails