Over mij

Mijn foto
Brugge, Belgium
Gehuwd. Mama van Jonas en Pauline. Vroedvrouw en Rivella consulente. Sinds de lagere school gepassioneerd door breien, maar ook haken en juwelen ontwerpen behoren tot mijn hobby's. Creëren is voor mij een uitdaging waar ik bijna dagelijks mee bezig ben. Op deze blog wil ik, wat ik maak, met jullie delen ! Hopelijk genieten jullie er van !

maandag 11 oktober 2010

Nog meer toffe slofjes

Zijn ze niet schattig ? Terwijl het derde paar aan het vervilten is in mijn wasmachine mag het tweede paar even aan mijn voetjes voor de fotoshoot ! Lekker warm, hoor ! Laat de winter maar komen ! 
Dit keer geen foto's van glasjuwelen !! Mijn microwave heeft het begeven ! Ik denk dat ik heel veel sjans heb gehad. Ik wou Sandra deze week eens tonen hoe ik glasjuwelen maak. Plotseling kwamen er enkele knallen én een steekvlam achteraan uit de microgolfoven. Ik heb vlug de stekker uitgetrokken, gelukkig geen brand ! Deze microgolfoven mag gaan rusten op het stort. Ik heb er al een nieuwe gekocht, zodat ik weldra weer aan de slag kan. Zaterdag trouwt één van mijn broers en ik wou graag nog een rode ketting voor mezelf maken. Hopelijk krijg ik die nog voor mekaar !

4 opmerkingen:

 1. Oooh wat leuk, die slofjes. Zien er superwarm uit. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke slofjes!!!

  Spijtig van je microgolf ség... inderdaad veel geluk gehad dat er geen brand van gekomen is!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het was superspannend om het te zien hoe je die glasjuweeltjes maakt, maar helaas heb ik het niet tot het einde kunnen zien mits die microgolf de geest gaf !Maar ben al blij met wat ik gezien heb. Zit hier ook in de zetel met mijn 'toffe slofjes' aan hoor !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ow, een gevaarlijke bezigheid, lijkt me ;-)
  de slofjes zien er supergezellig uit!

  BeantwoordenVerwijderen

Jullie reactie's doen me veel plezier en geven me een enorme stimulans

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails