Over mij

Mijn foto
Brugge, Belgium
Gehuwd. Mama van Jonas en Pauline. Vroedvrouw en Rivella consulente. Sinds de lagere school gepassioneerd door breien, maar ook haken en juwelen ontwerpen behoren tot mijn hobby's. Creëren is voor mij een uitdaging waar ik bijna dagelijks mee bezig ben. Op deze blog wil ik, wat ik maak, met jullie delen ! Hopelijk genieten jullie er van !

maandag 20 september 2010

Verslag


Ik ben net thuis van een drukke werkdag ! Toch nog vlug even een verslagje op mijn blog plaatsen over het voorbije weekend. Ik heb mijn vuurdoop goed doorstaan ! Hier alvast enkele sfeerbeelden.
Zaterdag was niet echt een waw -dag. Toen we er aankwamen was er nog geen tafel of kraampje te bespeuren. De organisator kwam ons  gerust stellen, ze zouden er weldra aankomen. We waren wel maar met 2 (zsazsazsu en ik), misschien 3 standhouders !!???? Algauw bleek dat er in de hele straat rommelmarkt was, en daar stonden wij dan.... Kortom, zaterdag was er helemaal geen publiek die geïnteresseerd was in ons werk, gelukkig was er af en toe een toevallige passant of toerist die onze stukken mooi vond. Wat mijn dag goed maakte was dat ik Sandra van zsazsazsu leerde kennen ! Een hele toffe madam (die hele mooie dingen maakt)!!!
Zondag was er heel veel volk en veel mensen die geïnteresseerd naar de werkjes kwamen kijken. Er zijn ook heel veel kaartjes de deur uit gegaan !  Mijn breiwerken hadden heel veel belangstelling, maar verkopen deed het niet. Waarom zou je de dag van vandaag een dure handgebreide pull kopen als je tegenwoordig een mooie massa-productie-pull kunt kopen voor een appel en een ei ?? Het blijft toch een mooie hobby ...

Ik heb de smaak te pakken gekregen en ben ingeschreven, samen met Szazsazsu, voor Marché Bricolé op 3 oktober. Alle mensen met een hart voor handmade, daarheen !

5 opmerkingen:

 1. Wauw, je spulletjes staan echt supermooi uitgestald! En het breien.. tja, ik weet het. Daarom dat ik enkel voor mezelf en familie en vrienden brei. Dat zijn de enige mensen die het handgemaakte eraan echt apprecieren.
  Jouw breisels zien er trouwens echt uit alsof ze zo uit de winkel komen, knap zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. We hadden toch een supermooie stand, veel leute en goeie commentaren ! Op naar 3 oktober met een heel pak ervaring rijker.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oooh, je stand zag er toch al fantastisch uit!
  en toch zijn er mensen die het handgemaakte spul waarderen en ervoor willen betalen!, blijven volhouden dus!!! tot op Marché Bricolé!
  Greet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke stand! Ooh en Marché Bricolé lijkt me super! Amuseer jullie hé!

  Wat dat bubbeltjesglas betreft... in principe kan dat soort staafglas ook in de HotPot gebruikt worden (zolang je maar geen verschillende COE's mengt). Maar mijn ondervinding is dat het glas is dat snel durft kapot springen. Geen idee of dat in de Hotpot dan ook zou gebeuren... Dus misschien een beetje mee oppassen :)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De stand was echt wel stijlvol en de producten zijn klasse. Ben helemaal blij met de ketting die ik gekocht heb. En later koop ik zeker nog een muts. Misschien tijdens Marché Bricolé.
  Groetjes vansteffie

  BeantwoordenVerwijderen

Jullie reactie's doen me veel plezier en geven me een enorme stimulans

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails