Over mij

Mijn foto
Brugge, Belgium
Gehuwd. Mama van Jonas en Pauline. Vroedvrouw en Rivella consulente. Sinds de lagere school gepassioneerd door breien, maar ook haken en juwelen ontwerpen behoren tot mijn hobby's. Creëren is voor mij een uitdaging waar ik bijna dagelijks mee bezig ben. Op deze blog wil ik, wat ik maak, met jullie delen ! Hopelijk genieten jullie er van !

woensdag 8 september 2010

Drukke voorbereidingen

Druk, druk ,druk !!! Ik ben volop bezig aan de voorbereiding voor de ambachtsmarkt op 18 & 19 september en het komt met rasse schreden dichterbij !!! Gelukkig kan ik af en toe rekenen op wat hulp van Pauline, die ook heel creatief is. Van wie zou ze dat hebben ......? Bij mijn ouders vond ik een oud kader mét schilderij op doek, die ik wat oneerbiedig heb verwijderd, maar ik denk niet dat het van een groot kunstenaar afkomstig was. Het kader kreeg een nieuw kleurtje. Gelukkig kreeg ik deze gouden tip van Sandra van Zsazsazsu ! Het kader werd opgevuld met isolatiebuizen en overtrokken met een stofje. Dit vreemde ding moet dienen om mijn ringen tentoon te stellen. Hopelijk blijft de stof goed zitten rondom die buizen, misschien zoek ik nog wel een oplossing zodat ik daar ter plekke niet moet gaan sukkelen !Een label mag natuurlijk niet ontbreken ! Heb daar zelf een stempel voor gemaakt. Dit kan er mee door, voorlopig toch. Ik kan later nog op zoek gaan naar iets professioneler. En ook de visitekaartjes zijn ondertussen gearriveerd.


Ook mijn Hot-potje heeft nog wat gewerkt, tussen al die drukte door (want ik moet natuurlijk nog gaan werken ook). Ik heb er geen idee van hoeveel stuks ik nodig zal hebben ! Ik kijk er wel naar uit ! Nog 10 keer slapen !

Deep Truth

Pink Freeze
Stars N' Rockets

Dusky Peacock

Free to be

3 opmerkingen:

 1. Leuk presentatie-idee... en mooie juweeltjes weer. Veel succes gewenst op de markt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. amai ! Je gaat er 200% voor hé ! Ik ga niet durven naast je te staan ! Het ziet er allemaal piekfijn en origineel uit!

  Jihaaaa for handmade !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo, nu kom ik dan ook even bij jou op bezoek. Wat een geweldige stempel! Leuk idee om dat zelf te maken. En ook je kralen, breisels e.d. zien er fantastisch uit.Veel succes op de markt. Mooi weer en goede zaken gewenst.
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen

Jullie reactie's doen me veel plezier en geven me een enorme stimulans

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails