Over mij

Mijn foto
Brugge, Belgium
Gehuwd. Mama van Jonas en Pauline. Vroedvrouw en Rivella consulente. Sinds de lagere school gepassioneerd door breien, maar ook haken en juwelen ontwerpen behoren tot mijn hobby's. Creëren is voor mij een uitdaging waar ik bijna dagelijks mee bezig ben. Op deze blog wil ik, wat ik maak, met jullie delen ! Hopelijk genieten jullie er van !

vrijdag 10 september 2010

The final countdown: 8 to go!

Momenteel leef ik in functie van het ambachtsmarktje , volgende week zaterdag en zondag ! Het is de allereerste keer en ik wil dat het er mooi en piekfijn uitziet ! Ik wil er niet afgaan tussen al die ervaren rotten !! Er komt heel veel bij kijken, maar dat maakt het ook wel boeiend. Een echte uitdaging en we gaan er 100% voor !

@rood met witte stipjes: dit is wat ik al langer had willen proberen(telkens ik jou blog bezocht, moest ik hieraan denken) ! En met de herfst die stilaan op komst is...


Mijn microwave draait op volle toeren ! Ik denk dat hij het stilaan beu begint te worden, want na een tijdje begint hij een raar geluid te maken. Hij mag me nu niet in de steek laten !! Correctie, hij mag me helemaal niet in de steek laten, want ik heb hem nog niet lang.
Deze zijn ontstaan door toeval, een trilling van het ronddraaiend plateau in de microgolfoven deed de glasplaatjes verschuiven en dit heeft een eigen creatie teweeg gebracht. Er was maar één zo'n exemplaar. De moeilijkheid was om zo'n tweede te reproduceren. Aardig gelukt, toch ?Deze doen me aan smarties denken ! Ik noem ze mij smarties-collectie


En deze dan maar de bling-bling collectie ! 


Last but not least wil ik al m'n volgers bedanken ! Het is leuk om te zien hoe dat lijstje, langzaam maar zeker aangroeit ! Dank jullie voor al jullie lieve, stimulerende reacties ! 

5 opmerkingen:

 1. Amai produktiviteit alom ! Ik ben al heel benieuwd om 't allemaal in 't echt te zien !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ontzettend mooi zeg! Wow!
  Jammer dat de markt in Brugge is en voor mij niet naast de deur, anders was ik zeker even bij je komen kijken!

  De markt wordt vast een succes met die mooie spulletjes.

  Groetjes Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. So pretty! I love all of your knitted things too!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo mooie juweeltjes! spijtig dat je marktje zo ver is... Hopelijk ooit eentje eens dichterbij!

  BeantwoordenVerwijderen

Jullie reactie's doen me veel plezier en geven me een enorme stimulans

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails