Over mij

Mijn foto
Brugge, Belgium
Gehuwd. Mama van Jonas en Pauline. Vroedvrouw en Rivella consulente. Sinds de lagere school gepassioneerd door breien, maar ook haken en juwelen ontwerpen behoren tot mijn hobby's. Creëren is voor mij een uitdaging waar ik bijna dagelijks mee bezig ben. Op deze blog wil ik, wat ik maak, met jullie delen ! Hopelijk genieten jullie er van !

donderdag 10 februari 2011

My Creative Space

Het is al een hele tijd dat ik erover denk om eens nieuwe kussenovertrekken te maken. Ik wou iets origineels. Ooit ben ik er al eens aan begonnen, maar halverwege vond ik het toch maar niets en heb alles terug uitgetrokken. Dit patroon is gehaakt, ik wist eerlijk gezegd niet dat je een kabelpatroon kon haken. De eerste is bijna klaar en er is een vracht wol besteld om de andere drie te maken. Er zijn twee vrij grote kussens bij, er zal dus behoorlijk wat materiaal in kruipen ! Ik denk dat het resultaat heel mooi en gezellig zal zijn !!!

It's been a while I've been thinking about making new cushion covers. It's something I always postpone. Now I almost finished one, still three to go and two of them are very big. I think they will be very cosy !!!
More creative spaces at Kootoyoo's

4 opmerkingen:

  1. ben ik direkt verliefd op ! Ook de kleur is super !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. it looks amazing! love the colour. i always think i should make some... but never tackeled it. seeing yours is inspirational!

    BeantwoordenVerwijderen

Jullie reactie's doen me veel plezier en geven me een enorme stimulans

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails