Over mij

Mijn foto
Brugge, Belgium
Gehuwd. Mama van Jonas en Pauline. Vroedvrouw en Rivella consulente. Sinds de lagere school gepassioneerd door breien, maar ook haken en juwelen ontwerpen behoren tot mijn hobby's. Creëren is voor mij een uitdaging waar ik bijna dagelijks mee bezig ben. Op deze blog wil ik, wat ik maak, met jullie delen ! Hopelijk genieten jullie er van !

zaterdag 28 augustus 2010

Work in progress

Ik ben momenteel met verschillende werken tegelijk bezig (iets wat ik vroeger nooit deed !). Zou dit te wijten zijn aan te weinig tijd ??? 

De handtas zag ik in een etalage van een niet nader genoemde dure merkkleding-winkel in A-pen. Ongeveer € 360 kostte hij !!! Ik was er wég van, maar véél te duur.Ik dacht onmiddellijk: dit kan ik ook maken ! Dit is het resultaat tot nu toe... Is er iemand die eventueel mooie lederen handvatten kan maken, dat zou het pas helemaal af maken ??Heel laat in het voorjaar ben ik begonnen met deze sjaal, een model van Rowan. Het werd al snel te warm om met deze wol te breien en de sjaals werden opgeborgen, dus ook dit breiwerk ! Ik heb hem ondertussen terug boven gehaald en hij is al een stukje 'gegroeid', kijk maar !
Af en toe haak ik een parel, om er vroeg of laat terug een ketting mee te maken.
Je ziet, ik zal me niet vervelen.... Om dan nog maar te zwijgen van al die mooie breimodellen in de nieuwe herfst/winterboeken ! Allemaal voer voor deze blog in de toekomst !

3 opmerkingen:

  1. Oh ik ben jaloers ! Zo mooi brei- en haakwerk ! ps : kijk eens in de Kringloop of je geen toffe oude tas vind waarvan de je oren kunt gebruiken ?
    Ik kan ook geen garen of breiwinkel voorbij lopen om eens te snuisteren in de kleurtjes !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. haken zit er nog wel in bij mij, maar breien is al zo lang geleden, zal ook niet voor direct zijn, mijn dagen zijn ook te kort! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Jullie reactie's doen me veel plezier en geven me een enorme stimulans

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails