Over mij

Mijn foto
Brugge, Belgium
Gehuwd. Mama van Jonas en Pauline. Vroedvrouw en Rivella consulente. Sinds de lagere school gepassioneerd door breien, maar ook haken en juwelen ontwerpen behoren tot mijn hobby's. Creëren is voor mij een uitdaging waar ik bijna dagelijks mee bezig ben. Op deze blog wil ik, wat ik maak, met jullie delen ! Hopelijk genieten jullie er van !

woensdag 11 augustus 2010

weggevertje


Als jullie kans willen maken op deze schattige oorbelletjes, dan kun je me tot 29 augustus een mailtje sturen. Degene met de leukste, origineelste reden waarom jij ze wel zou willen, krijgt ze toegestuurd !

6 opmerkingen:

 1. wauw zo mooi!!
  mijn reden: omdat manlief oorbellen heeft gekocht en die zijn niet zo mooi :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ze doen me denken aan appeltjes. De vorm dan. Waarom ik ze graag zou hebben? Omdat ik 2 gaatjes in mijn oorlellekes heb waar nu geen oorringen in zitten en ze zouden er perfect in passen...:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hihi steffie, deed mij ook denken aan appelkes!!!
  Héél simpel Veerle: omdat ik zo'n héél lief en braaf meiske ben waar je geen neen kan tegen zeggen ;-D I love the "appelkes voor den dorst"

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige creaties Veerle.
  en de reden ... omdat deze oorbellen super zouden staan in Rhodos ! Die Griekskes gaan niet weten wat ze zien .. en onze Leuvense studente (met altijd lege portemonnee) stelt zich ook al kandidaat :')

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zou graag meedoen omdat een vrouw NOOIT genoeg oorbellen heeft, en omdat mijn persoonlijke oorbel-voorkeur uitgaat naar originele, handgemaakte exemplaren.... juist zoals deze! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zou ook wel willen meedoen met deze give-away doodgewoon omdat ik momenteel geen oorringen heb. Ik heb al gaatjes in mijn oren van toen ik een paar maanden oud was (het schijnt dat mijn oma dat deed, ai ik mag er niet aan denken)en draag al vele jaaaaaren geen meer...
  groeten,
  Ann

  BeantwoordenVerwijderen

Jullie reactie's doen me veel plezier en geven me een enorme stimulans

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails