Over mij

Mijn foto
Brugge, Belgium
Gehuwd. Mama van Jonas en Pauline. Vroedvrouw en Rivella consulente. Sinds de lagere school gepassioneerd door breien, maar ook haken en juwelen ontwerpen behoren tot mijn hobby's. Creëren is voor mij een uitdaging waar ik bijna dagelijks mee bezig ben. Op deze blog wil ik, wat ik maak, met jullie delen ! Hopelijk genieten jullie er van !

maandag 15 november 2010

Some more glasswork

chocolat au lait

white frost


burned 

white frost

mousey 

lucifer
 Finally I finished some new glass jewels. I challenged cold and rain to work a bit in our pavilion. Particularly rain has been abundant ! I didn't let it come to my heart.  I'm satisfied with the results. It is also the fist time I've used homemade earrings.It does not always succeed, but these are well done.


Eindelijk de tijd genomen om wat nieuwe glasjuwelen te maken. Het is telkens weer de kou en regen overwinnen om wat te werken in het tuinhuis. Vooral de regen was er bij overvloed ! Maar ik liet het niet aan m'n hart komen. Ik ben alvast tevreden met de resultaten. Het is ook de eerste keer dat ik mijn zelfvervaardigde oorhangers gebruik. Het wil nog niet altijd even goed lukken, maar deze zijn goed gelukt

3 opmerkingen:

  1. Heel mooie setjes met prachtige namen !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. amai goed door gedaan!!! mooi hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. supermooi. Zal eens moeten komen kerstshoppen bij jou!!

    BeantwoordenVerwijderen

Jullie reactie's doen me veel plezier en geven me een enorme stimulans

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails