Over mij

Mijn foto
Brugge, Belgium
Gehuwd. Mama van Jonas en Pauline. Vroedvrouw en Rivella consulente. Sinds de lagere school gepassioneerd door breien, maar ook haken en juwelen ontwerpen behoren tot mijn hobby's. Creëren is voor mij een uitdaging waar ik bijna dagelijks mee bezig ben. Op deze blog wil ik, wat ik maak, met jullie delen ! Hopelijk genieten jullie er van !

woensdag 10 november 2010

Laten gaan !!!

Foei, ik ben de laatste tijd niet goed bezig op m'n blog. Het is alweer veel te lang geleden dat ik een bericht postte. Het klinkt flauw, maar eerlijk, ik had geen tijd ! Er zijn de laatste tijd niet heel veel glasjuwelen meer gemaakt. Reden is dat het veel te koud wordt in het tuinhuis, waar ik mijn ateljeetje heb. Ik ben een echt koukleum en als m'n handen koud hebben wordt het moeilijk om dat fijne werk te doen, vandaar... Ik denk dat ik binnenkort stiekem mijn oventje in huis zet, als ik eens een vrije dag heb.
Ondertussen is er al wel een heleboel gebreid, lekker warm, dichtbij de kachel !! Binnenkort wat foto's hierover. Wat ik ook opmerkte is dat het moeilijker wordt om foto's te nemen van de stukken die ik maak, omdat er, door het slechte weer, minder licht is.


Toen ik deelnam aan Marché Bricolé was er een bewonderaarster van m'n breisels die me een adresje gaf van een wolwinkeltje in Berchem. Gisteren moest ik in Antwerpen zijn, wat me de gelegenheid gaf om er een kijkje te gaan nemen. Een echt pareltje !!! Helemaal mijn smaak, zowel qua concept als qua aanbod. Ik was dan ook van plan om me helemaal te laten gaan ! Heb een klein fortuintje uitgegeven :-) , maar het was dan ook de moeite waard ! Met deze foto's van mijn aankopen laat ik jullie even meegenieten. Hopelijk kan ik jullie later ook mooie resultaten laten zien. 
zijde-staal en merino
mohair
zijde-merino
   
puur linnen

5 opmerkingen:

 1. wol kopen is echt zooo leuk, ik kan daar helemaal blij van worden. zulke platliggende knotten lijken me wel super om mee te werken... uit pure nieuwsgierigheid; welk winkeltje? ik ben van in de buurt daarmee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. kwijl kwijl .... nu nog wachten op wat je ermee zult maken !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik ben ook wel benieuwd welk winkeltje dat is want ik woon ook in die contreien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He, grappig,
  ontdekte deze winkel pas deze week (via zsazsazsu).
  Ik ga plat voor de garens van Habu ....
  (heb er hier een hele doos liggen, maar er kan nog altijd bij ..)
  Jouw verslagje doet me naar mijn agenda grijpen, en het bezoek aan de winkel zo snel mogelijk in te plannen.
  Ontzettend veel plezier gewenst bij het verwerken ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Voor alle liefhebbers.... de winkel heet Lena&Zasa !! Super gewoon !!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Jullie reactie's doen me veel plezier en geven me een enorme stimulans

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails