Over mij

Mijn foto
Brugge, Belgium
Gehuwd. Mama van Jonas en Pauline. Vroedvrouw en Rivella consulente. Sinds de lagere school gepassioneerd door breien, maar ook haken en juwelen ontwerpen behoren tot mijn hobby's. Creëren is voor mij een uitdaging waar ik bijna dagelijks mee bezig ben. Op deze blog wil ik, wat ik maak, met jullie delen ! Hopelijk genieten jullie er van !

vrijdag 30 juli 2010

toch wel een echte schoonheid !


Ondanks de aanvankelijke ontgoocheling over mijn misbaksels omdat m'n verwachtingen over het verwerken van zilver (wat geen echt zilver bleek te zijn...) zo hoog gespannen waren, is deze ring toch fantastisch mooi ! Een echte eye-catcher, zo blijkt. Ik ben ondertussen wel echt zilver gaan kopen. Als je het prijskaartje daarvan ziet, is het niet moeilijk dat het eerste geen bladzilver was. Ik hoop dat het de investering waard was. Later foto's hiervan... !


Bijgevoegd ook enkele foto's van m'n werkplekje in ons tuinhuis. Soms is het wel vechten voor een beetje ruimte want manlief heeft als hobby fietsen en hij volgt een opleiding fietshersteller. Z'n atelier is ook in ons tuinhuis... en momenteel wordt daar ook nog met onze zoon een modelboot in elkaar geknutseld !

1 opmerking:

Jullie reactie's doen me veel plezier en geven me een enorme stimulans

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails