Over mij

Mijn foto
Brugge, Belgium
Gehuwd. Mama van Jonas en Pauline. Vroedvrouw en Rivella consulente. Sinds de lagere school gepassioneerd door breien, maar ook haken en juwelen ontwerpen behoren tot mijn hobby's. Creëren is voor mij een uitdaging waar ik bijna dagelijks mee bezig ben. Op deze blog wil ik, wat ik maak, met jullie delen ! Hopelijk genieten jullie er van !

woensdag 28 juli 2010

misbaksels

Heb een tijdje geleden bladzilver besteld om te verwerken in mijn glasjuweeltjes. Omdat het bladzilver op dat moment niet voorradig was, heb ik het nog steeds niet ontvangen. Ik kon het niet laten en ben in een hobbywinkel 'bladzilver' gaan kopen. Blijkbaar is het geen echt zilver want door het verhitten is het verkleurd, de luchtbelletjes die ontstaan zijn zorgen voor een leuk effect. Ondanks de mislukking zijn mijn misbaksels toch nog mooi om zien en heb ik besloten er toch een ring en hanger van te maken.

3 opmerkingen:

 1. Je "misbaksels" vind ik echt wel mooi!!! Zou in een winkel toch mijn aandacht trekken!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooie creaties!

  Bedankt voor je berichtje! Ik ben zelf van plan om gauw een glasoven en brander e.d. aan te schaffen zodat ik kan beginnen met glaskralen branden! Allemaal heel superspannend! Mijn eerste cusus heb ik gevolgd bij ons11. Echt de moeite! Succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik vind de ring super mooi, helemaal geen misbaksel !

  BeantwoordenVerwijderen

Jullie reactie's doen me veel plezier en geven me een enorme stimulans

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails