Over mij

Mijn foto
Brugge, Belgium
Gehuwd. Mama van Jonas en Pauline. Vroedvrouw en Rivella consulente. Sinds de lagere school gepassioneerd door breien, maar ook haken en juwelen ontwerpen behoren tot mijn hobby's. Creëren is voor mij een uitdaging waar ik bijna dagelijks mee bezig ben. Op deze blog wil ik, wat ik maak, met jullie delen ! Hopelijk genieten jullie er van !

dinsdag 6 september 2011

Flags

Hey blogvrienden ! Sorry voor de verwaarlozing deze zomer !!
De kleine restjes tijd die ik had gingen integraal naar creatief bezig zijn, tijd om te bloggen bleef er niet over.
Misschien komt daar stilaan terug tijd voor nu de kinderen terug naar school zijn en het normale ritme terug is.

Binnenkort start ik wel met een opleiding juwelier-edelsmid ! Na lang aarzelen of hier wel nog tijd voor is, heb ik de knoop doorgehakt. Ik tel de weken af tot de eerste les !!

Het is telkens een leuke uitdaging om uit te testen met glas welke vormpjes en figuurtjes haalbaar zijn. Je moet weten dat je het glas in een gesloten pot steekt in de microgolfoven en dat het ronddraaien op de glasplaat niet bevorderlijk is om alles op z'n plaats te houden. Veel kans dus dat de glasplaatjes verschuiven en je hele glasstukje naar de vaantjes is. Hoe kleiner de glasstukjes, hoe meer kans op mislukking. 
Ik weet niet meer hoe ik erbij kwam om deze vlaggetjes te maken maar de vakantie zal er wel voor iets tussen gezeten hebben, vermoed ik !
Hey blog friends! Sorry for neglecting this summer!
The little scraps of time I had went completely to be creative, time to blog it did not have.
Maybe it slowly comes back now the kids are back to school and back to normal rhythm.


It is always a nice challenge to test the glass molds and figurines feasible. You should know that your glass in a sealed jar in the microwave and puts the spin on the glass is not conducive to put in its place. So much chance that the plates move and all your glass piece is ready for the bin. The smaller the pieces of glass, the more chance of failure.
I do not know how I got there to make these flags, but the holidays will have something to do with it, I suspect! 

2 opmerkingen:

  1. ik vind ze alvast super ! Voor chauvinsten of fans van de bestemmingen natuurlijk ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ze zijn echt heel leuk! :) Succes op de cursus juwelier-edelsmid! Ga je deze bij Syntra volgen? Daar heb ik ook al heel veel over getwijfeld :)

    BeantwoordenVerwijderen

Jullie reactie's doen me veel plezier en geven me een enorme stimulans

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails